Pse FEELTEK

Sigurimi i Cilësisë

Duke ndjekur përvojën përfundimtare të përdoruesit
Jepni siguri të gjithanshme të cilësisë

111

100% Zbulim i zhvendosjes së temperaturës

222

Monitorimi i lëvizjes së temperaturës në kohë reale në proces të plotë

333

Nxjerr raportin e të dhënave reale

5877

Saktësia e pozicionimit

Nëpërmjet përsëritjeve të shumta të sensorit të drejtuesit dhe motorit, FEELTEK ofron një saktësi të mirë pozicionimi për të garantuar përpunimin e saktë të sipërfaqes.

Shtypja e Drift

Nëpërmjet optimizimit të sensorit të drejtuesit dhe motorit, së bashku me amplifikatorin, ne e bëjmë të kontrollueshme shtypjen e lëvizjes.

Performanca e përshpejtimit dhe kontrolli i tejkalimit

Shpejtësia e motorit dhe performanca e përshpejtimit është një garanci për saktësinë dhe tejkalimin e qosheve, ky është gjithashtu standardi hyrës për përpunimin me saktësi (mbushje me shpejtësi të lartë, gravurë etj.)

Uniformiteti

Siguroni të njëjtën shpejtësi dhe saktësi XY përmes.
Siguroni saktësinë e mbushjes dhe rrumbullakësinë e mikropërpunimit.
Përmirësoni parametrin e mbushjes së engjëjve dhe dridhjes në vijë të drejtë.

Z Kalibrimi i boshtit

Nëpërmjet platformës së kalibrimit të sensorit të pozicionit me precizion të lartë, FEELTEK bën linearitetin, rezolucionin dhe rezultatet e të dhënave të zhvendosjes së temperaturës të boshtit dinamik mund të jenë të dukshme.Cilësia është e garantuar.

Raporti provë

Objektivi i kalibrimit: Saktësia e pozicionit, zhvendosja e temperaturës dhe lineariteti i boshtit Z.
Metoda e kalibrimit: gjetës i diapazonit me saktësi të lartë.
Mjeti i kalibrimit: SICK (C30T05) .
Treguesit e veglave të kalibrimit: Gama: 30mm, Saktësia: 0.3μm, Intervali i kampionimit: 12.5μs.
Ibrimi i kalorive
lineariteti: 99. 5%@3°
zhvendosja e temperaturës: ≤4 μm@4 orë
rezolucioni: ≤1.2 μm

115