Moduli

 • Dynamic Module

  Moduli Dinamik

  DFM10 është një modul i fokusit dinamik me shpejtësi të lartë i përgjigjes, i lëshuar nga FEETEK, duke përfshirë: modulin fokus adinamik, montimin optik, diskun, Modulin dhe bordin e ndërfaqes XY2-100.
 • 3-Axis-1-Point Focus Module

  Moduli i fokusit 3-bosht-1-pikë

  SKANIMI I ARDHMES ofron fushë më të madhe shikimi dhe shtrembërim minimal të pikës në krahasim me skanerin 2D.
 • Welding Module

  Moduli i Saldimit

  Pajisjet me lazer për opsione: Koherente J2 / J3 kërkuese, LUXINA SR10i / SR15i / SR20i / SR25i Synrad Ti60 / Ti80 / Ti100 etj.
  Mbështetje me sistemin dinamik të fokusit C30 dhe C40
 • Easy for integration with laser device and scan head

  Lehtë për integrim me pajisjen lazer dhe kokën e skanimit

  Pajisjet me lazer për opsione: Koherente J2 / J3 kërkuese, LUXINA SR10i / SR15i / SR20i / SR25i Synrad Ti60 / Ti80 / Ti100 etj.
  Mbështetje me sistemin dinamik të fokusit C30 dhe C40