• 01

  Shofer

  Në zhvillimin e shoferit, FEELTEK synon kryesisht në shtypjen e lëvizjes, performancën e përshpejtimit dhe kontrollin e tejkalimit.Kështu kënaqni performancën e kokës së skanimit në aplikacione të ndryshme.

 • 02

  Galvo

  Pas testeve të shumta dhe konfirmimit nga aplikimi, FEELTEK kërkon gjerësisht furnizuesin më të mirë në botë dhe zgjedh furnizuesin kryesor të besueshëm të komponentëve për të siguruar saktësinë më të mirë.

 • 03

  Projektim Mekanik

  Struktura kompakte së bashku me dizajnin e balancës së mekanikës strukturore, sigurojnë qëndrueshmëri.

Mechanical Design
 • 04

  Pasqyra XY

  Ne ofrojmë 1/8 λ dhe 1/4 λ SIC, SI, pasqyrë silicë e shkrirë.Pasqyrat AlI ndjekin standardin e veshjes me prag dëmtimi mesatar dhe të lartë, duke siguruar kështu reflektimin uniform në kënde të ndryshme.

 • 05

  Aksi Z

  Nëpërmjet platformës së kalibrimit të sensorit të pozicionit me precizion të lartë, FEELTEK bën linearitetin, rezolucionin dhe rezultatet e të dhënave të zhvendosjes së temperaturës të boshtit dinamik mund të jenë të dukshme.Cilësia është e garantuar.

 • 06

  Integrimi i modularizimit

  Modularizimi për çdo bllok, ashtu si loja LEGO, shumë më i lehtë për integrim të shumëfishtë.

Produktet tona

FEELTEK është kompania dinamike e zhvillimit të sistemit të fokusimit që kombinon
sistemi dinamik i fokusimit, dizajni optik si dhe teknologjia e kontrollit të softuerit.

pse na zgjodhet ne

 • Aplikim në terren të madh

  Nëpërmjet kontrollit me tre boshte, ai mund të arrijë një shkallë të madhe aplikimi në terren në të njëjtën kohë.

 • Përpunimi i sipërfaqes 3D

  Nëpërmjet teknologjisë dinamike të kontrollit të fokusit, ai thyen kufizimet e shënjimit tradicional dhe nuk mund të bëjë asnjë shenjë deformimi në sipërfaqen në shkallë të gjerë, sipërfaqen 3D, hapat, sipërfaqen e konit, sipërfaqen e pjerrësisë dhe objekte të tjera.

 • Gdhendje

  Boshti dinamik bashkëpunon me kokën e skanimit të boshtit XY, mund të arrijë lehtësisht lehtësim me shtresa, gdhendje të thellë dhe gravurë teksture.

Blogu ynë

 • Laser Engraving Tips—-Have you chosen the proper laser?

  Këshilla për gdhendjen me lazer—-A keni zgjedhur lazerin e duhur?

  Jade: Jack, një klient po më pyet, pse gdhendja e tij nga lazeri 100 vat nuk është aq i mirë sa efekti ynë 50 vat?Jack: Shumë klientë kanë hasur në situata të tilla gjatë punës së tyre të gdhendjes.Shumica e njerëzve zgjedhin lazer me fuqi të lartë dhe synojnë të arrijnë një efikasitet të lartë.Megjithatë, gdhendje të ndryshme...

 • 3D Laser Engraving Gallery (How to adjust parameters? )

  Galeria e gdhendjes me lazer 3D (Si të rregulloni parametrat? )

  Punonjësit e FEELTEK së fundmi po ndajnë punën e gdhendjes me lazer 3D.Përveç materialeve të shumta që mund të funksionojnë, ka edhe shumë këshilla që duhet t'u kushtojmë vëmendje kur bëjmë një punë gdhendjeje lazer 3D.Le të shohim ndarjen e Jack sot.Galeria e gdhendjes me lazer 3D (Si të ...

 • 3D Laser Engraving Gallery (Tips for 3D Laser engraving)

  Galeria e gdhendjes me lazer 3D (Këshilla për gdhendjen me lazer 3D)

  Punonjësit e FEELTEK dëshirojnë të ndajnë teknologjinë lazer 3D në jetën e përditshme.Nëpërmjet teknologjisë së sistemit të fokusimit dinamik 3D, ne mund të arrijmë aplikime të shumta lazer.Le të hedhim një vështrim se çfarë po bëjnë sot.Galeria e gdhendjes me lazer 3D (Këshilla për gdhendjen me lazer 3D) Jade: Hey, Jac...

 • The FEELTEK employees would like to share the 3D laser technology in daily life.

  Punonjësit e FEELTEK dëshirojnë të ndajnë teknologjinë lazer 3D në jetën e përditshme.

  Punonjësit e FEELTEK dëshirojnë të ndajnë teknologjinë lazer 3D në jetën e përditshme.Nëpërmjet teknologjisë së sistemit të fokusimit dinamik 3D, ne mund të arrijmë aplikime të shumta lazer.Le të hedhim një vështrim se çfarë po bëjnë sot.Le të bëjmë një gdhendje me lazer tigri (Formati i skedarit të gdhendjes me lazer...

 • FEELTEK technology contribute 2022 Beijing Olympic

  Teknologjia FEELTEK kontribuon në Lojërat Olimpike të Pekinit 2022

  Ekipi i projektit të organizimit të Olimpiadës e ngriti këtë zgjidhje të shënjimit me lazer në pishtar në gusht të vitit 2021. Kjo është një detyrë që na duhet për të përfunduar Olimpiadën Dimërore, si dhe vizatimin tradicional kinez të simbolizuar në kutinë e pishtarit olimpik.Efekt shënjimi pa boshllëk dhe mbivendosje, efikasitet pune...