Rreth FEELTEK

Rreth Nesh

FEELTEK ka dedikuar sistemin e fokusimit dinamik 3D për më shumë se 10 vjet.

Ne lëshojmë teknologjinë në industri të shumta të përpunimit me lazer 3D, të tilla si shënimi me lazer 3D, gdhendja, saldimi me lazer, shpimi, prodhimi i aditivëve, trajtimi i sipërfaqes dhe lloje të tjera të zgjidhjeve të përpunimit me lazer.

FEELTEK është një kompani me fokus teknik.Aktualisht, 85% e punonjësve të FEELTEK janë të zënë në ekipin e prodhimit dhe zhvillimit teknik, ndërsa 15% janë për poste administrative.

Ne do të vazhdojmë të shpikim teknologjinë e sistemit të fokusit dinamik 3D dhe të kontribuojmë në industri.

Historia jonë

企业发展历程

Organizimi

132654