Seriali FR10

 • Sistemi i fokusimit dinamik 3D 一FR10-U

  Sistemi i fokusimit dinamik 3D 一FR10-U

  Njësitë e devijimit me 3 boshte

  Gjatësia e valës mbështetëse: 355 nm

  Protokolli XY2-100

  Fusha e punës: 100*100mm deri në 600*600mm

  Shenja e fushës së madhe, shënimi 3D, gravurë e sipërfaqes së lakuar, shënimi PCB

   

   

 • Sistemi i fokusimit dinamik 3D - FR10-G

  Sistemi i fokusimit dinamik 3D - FR10-G

  Njësitë e devijimit me 3 boshte

  Gjatësia e valës mbështetëse: 532 nm

  Protokolli XY2-100

  Fusha e punës: 100*100mm deri në 600*600mm

  Shenja e fushës së madhe, shënimi 3D, gravurja e sipërfaqes së lakuar

   

 • Sistemi i fokusimit dinamik 3D 一FR10-F

  Sistemi i fokusimit dinamik 3D 一FR10-F

  Njësitë e devijimit me 3 boshte

  Gjatësia e valës mbështetëse: 1064 nm

  Protokolli XY2-100

  Fusha e punës: 100*100mm dhe 200*200mm

  Shënim me lazer me fibra, gdhendje lazer 3D, gravurë me lazer