Naha FEELTEK

Pamastian kualitas

Ngudag pangalaman pamaké pamungkas
Méré jaminan kualitas sadaya-buleud

111

100% Suhu drift deteksi

222

Prosés pinuh real-time ngawaskeun drift suhu

333

Kaluaran laporan data nyata

5877

Akurasi Positioning

Ngaliwatan sababaraha iterasi supir sareng sensor motor, FEELTEK nyayogikeun akurasi posisi anu saé pikeun ngajamin pamrosésan permukaan anu presisi.

Suprési drift

Ngaliwatan optimasi supir jeung sensor motor, babarengan jeung amplifier, urang nyieun drift suprési controllable.

Kinerja akselerasi & kontrol Overshoot

Laju motor sareng kinerja akselerasi mangrupikeun jaminan pikeun akurasi sudut sareng overshoot, ieu ogé standar éntri pikeun pamrosésan presisi (keusikan gancang, etching.etc)

Kasaragaman

Mastikeun speed sarua jeung precision XY ngaliwatan.
Pastikeun keusikan precision sarta roundness microprocessing.
Ningkatkeun parameter ngeusian malaikat sareng dither garis lempeng.

Z Axis calibration

Ngaliwatan platform calibration sensor posisi precision tinggi, FEELTEK nyieun linearity, resolusi jeung hawa drift data hasil sumbu dinamis bisa ditingali.Kualitas dijamin.

Laporan tés

Target Calibration: The precision posisi, drift hawa sarta linearity of Z sumbu.
Metoda Calibration: precision tinggi rentang Panimu.
Alat kalibrasi: SAKIT (C30T05) .
Indikator alat kalibrasi: Rentang: 30mm, Precision: 0.3μm, Interval Sampling: 12.5μs.
Kal ibration
linieritas: 99. 5% @ 3 °
hawa drift: ≤4 μm@4hours
resolusi: ≤1.2 μm

115