Printim 3D

FR15-F(F15), FR30-C(C30) aplikohet me kontrollin e sistemit dinamik të fokusit, mund të aplikohet në SLS, SLM.Ndërsa numri i shtresave të përpunimit rritet, boshti dinamik rregullon në mënyrë të koordinuar fokusin dhe rregullon vendin në kohë reale.

Për të përmirësuar efikasitetin më të lartë të përpunimit, FEELTEK zhvillon zgjidhjen me shumë skanime, si dhe platformën e saj përkatëse.

江苏至昕logo.pdf

Shfaqja e mostrës

江苏至昕logo.pdf
江苏至昕logo.pdf
江苏至昕logo.pdf
江苏至昕logo.pdf