Pyetjet e shpeshta

Instalimi

faq-1

Ju lutemi abonohuni në Youtube 'FEELTEK TECHNOLOGY' për më shumë video.

Pas shitjeve

Mbështetje teknike globale

FEELTEK ofron mbështetje teknike për përdoruesit në mbarë botën.
Në bashkëpunim me integruesit e sistemit, ne mund të ofrojmë mbështetje teknike në distancë për përdoruesit e sistemit,
udhëzime aplikimi dhe këshilla të arsyeshme për mirëmbajtjen, si dhe video të rasteve.

FQA

Sistemi dinamik i fokusit është unazë joaktive / e çrregullt / jonormale gjatë shënjimit

1

Karta e kontrollit bie dhe ndalon në mënyrë jonormale gjatë shënimit

2

Dallimi i dukshëm midis shkallës standarde të synuar dhe dimensioneve teorike

3