Seriali FR30

 • Sistemi i fokusimit dinamik 3D - FR30-F

  Sistemi i fokusimit dinamik 3D - FR30-F

  Njësitë e devijimit me 3 boshte

  Gjatësia e valës mbështetëse: 1064 nm

  Protokolli XY2-100

  versioni i shënjimit të sipërfaqes së lakuar dhe versioni i shënjimit të fushës së madhe për opsionet

  përpunimi i fushave të mëdha të punës me njolla të vogla

   

   

 • Sistemi i fokusimit dinamik 3D - FR30-C

  Sistemi i fokusimit dinamik 3D - FR30-C

  Njësitë e devijimit me 3 boshte

  Gjatësia e valës mbështetëse: 10640 nm, 10200 nm, 9400 nm

  Protokolli XY2-100

  Fusha e punës: 300*300mm deri në 1600*1600mm

  përpunimi i fushave të mëdha të punës me njolla të vogla