Kok FEELTEK

Jaminan Mutu

Ngupayakake pengalaman pangguna sing paling apik
Menehi jaminan kualitas kabeh

111

100% Deteksi drift suhu

222

Pemantauan drift suhu wektu nyata kanthi proses lengkap

333

Output laporan data nyata

5877

Akurasi Positioning

Liwat pirang-pirang iterasi driver lan sensor motor, FEELTEK nyedhiyakake akurasi posisi sing apik kanggo njamin pangolahan permukaan presisi.

Penindasan Drift

Liwat optimalisasi driver lan sensor motor, bebarengan karo amplifier, kita nggawe suppression drift bisa dikontrol.

Kinerja akselerasi & kontrol Overshoot

Kacepetan motor lan kinerja akselerasi minangka jaminan kanggo presisi sudhut lan overshoot, iki uga minangka standar entri kanggo pangolahan presisi (isi kacepetan dhuwur, etching.etc)

seragam

Mesthekake kacepetan padha lan tliti XY liwat.
Priksa tliti ngisi lan bunder pangolahan mikro.
Ningkatake parameter ngisi malaikat lan dither garis lurus.

Z Axis kalibrasi

Liwat platform kalibrasi sensor posisi presisi dhuwur, FEELTEK nggawe linearitas, resolusi lan suhu data drift asil sumbu dinamis bisa katon.Kualitas dijamin.

Laporan tes

Target kalibrasi: Presisi posisi, drift suhu lan linearitas sumbu Z.
Cara Kalibrasi: High Precision Range Finder.
Alat kalibrasi: SICK (C30T05) .
Indikator alat kalibrasi: Rentang: 30mm, Presisi: 0.3μm, Interval sampling: 12.5μs.
Kal ibrasi
linearitas: 99. 5% @ 3 °
drift suhu: ≤4 μm@4hours
resolusi: ≤1.2 μm

115