2D Scanner Serial
2.5D Scanner Serial
3D Scanner Serial
ODM System
banner011
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunang pangsaéna
hasilna.

Kéngingkeun sampel gratis sareng buku gambarGO

FEELTEK parantos fokus kana sistem fokus dinamis 3D salami mangtaun-taun. Kami salawasna nekenkeun partikasi kontrol parangkat lunak, desain optik salami matéri sareng ngolah aplikasi.

Salami sababaraha taun ka pengker, FEELTEK komitmen kana strategi "Ngarahkeun pamrosésan laser 3D anu inovatif" sareng ngaluncurkeun serial 3D scanhead anu ngadukung panjang gelombang 10640/1064/980/532 / 355nm kalayan pilihan ukuranana aperture 10/15/20/30 / 40/70 ka pasar.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan

about

ngajalajah urang jasa utama

Salaku pasangan anu penting tina integrator pamrosésan laser, FEELTEK parantos teras-terasan penting pikeun kustomisasi solusi

INDUSTRI KAMI
KAUNTUNGANNANA

Desain tepat

Lénsa aspérik inovatif, énergi anu langkung pekat sareng seragam. Sababaraha panjang gelombang sareng pilihan lapangan damel

Precision tinggi

Precision tinggi Speed ​​Speed ​​Drift Suhu Rendah. Kecepatan tinggi, suhu handap kontrol galvanometer drift. Téknologi kontrol drive unik

Pangwangunan

Parangkat Lunak Aplikasi anu dikembangkeun ku nyalira. Nyayogikeun rupa-rupa solusi standar dumasarkeun kana téknologi fokus dinamis: nyirian posisi visual, nyirian garis pindah lapangan ageung, nyirian permukaan 3D, ngukir relief, ngelas 3D, bahan aditif sareng subtraktif, sareng sajabana Ngarojong pangembangan khusus disesuaikan.

Sistem Kontrol

Sistem kendali anu dikembangkeun ku nyalira Sumberdaya antar muka. Robot Interface, CCD, Moving Line, nyugemakeun aplikasi prosés disiplin.

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilna pangsaéna.

  • FEELTEK will be your important partner for 2D to 3D galvo system customization

    Pamastian kualitas

    FEELTEK bakal janten pasangan penting anjeun pikeun kustomisasi sistem galvo 2D ka 3D
  • Provide high-precision, high-speed, high-stability dynamic focusing system, patented optical path design

    Desain optik

    Nyayogikeun presisi tinggi, kecepatan tinggi, stabilitas tinggi sistem fokus dinamis, desain jalur optik anu dipaténkeun
  • FEELTEK has accumulated a great number of 2D system and 2.5 D scanheads customization experiences as well.

    Taun pangalaman

    FEELTEK parantos akumulasi sajumlah ageung sistem 2D sareng pangalaman kustomisasi scanheads 2.5 D ogé.
  • An important partner of galvanometer laser processing equipment, attaches great importance to customized process solutions

    Kustomisasi Program

    Rakan penting peralatan pamrosesan laser galvanometer, ngagantelkeun penting pisan pikeun solusi prosés anu disesuaikan

APLIKASI

Enquiry pikeun pricelist

Kusabab didirikan, pabrik urang parantos ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan taat prinsip kualitas munggaran. Produk kami parantos ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri sareng valuabletrusty diantara palanggan énggal sareng lami ..

kirimkeun ayeuna

panganyarna wartos & blog

tingali langkung
  • Kumaha Upami Sanés ngan ukur 2D ...

    Salian ti scanhead FEELTEK 2D, ngémutan genah sareng kalenturan, kami ogé nawiskeun sababaraha pilihan modul pikeun palanggan anu tujuanana ...
    maca deui
  • Label FEELTEK nyirian dina m ...

    Aya paningkatan paménta ngeunaan labél nyirian bagian-bagian mékanis, khususna di industri otomotif, sapertos hub, batré motor, saringan hawa jsb.
    maca deui
  • Wilujeng Natal sareng Bingah N ...

    Nalika taun 2021 bakal datang hayu urang sadayana silih jaga sareng ngadukung kabutuhan sadayana pikeun kaséhatan anu saé, tuang siang sareng karaharjaan. FEELTEK wis ...
    maca deui