2D Scanner Serial
2.5D Scanner Serial
3D Scanner Serial
ODM System
banner011
X

kita bakal njamin sampeyan
tansah entuk paling apik
asil

Goleki conto gratis lan buku gambarGO

FEELTEK wis fokus ing sistem fokus dinamis 3D pirang-pirang taun. Kita mesthi negesake partik kontrol piranti lunak, desain optik sajrone materi lan prestasi aplikasi pemrosesan.

Sajrone pirang-pirang taun kepungkur, FEELTEK setya karo strategi "Ndhuwur pemrosesan laser 3D inovatif" lan ngluncurake serial scanhead 3D sing ndhukung dawa gelombang 10640/1064/980/532 / 355nm kanthi opsi ukuran aperture 10/15 / 20/30 / 40/70 menyang pasar.

ngerti luwih lengkap babagan perusahaan

about

njelajah kita layanan utama

Minangka mitra integrator pemrosesan laser sing penting, FEELTEK mesthi penting kanggo pangaturan solusi

INDUSTRI KAMI
Keuntungan

Desain sing Tepat

Lensa aspherik inovatif, energi lan klambi seragam liyane. Multiple panjang gelombang lan opsi lapangan sing digunakake

Presisi Dhuwur

Presisi Dhuwur Kacepetan Drift Suhu Sithik. Kacepetan, kontrol galvanometer drift suhu kurang. Teknologi kontrol drive sing unik

Pangembangan

Piranti Lunak Aplikasi sing dikembangake kanthi mandhiri. Nyedhiyakake macem-macem solusi standar adhedhasar teknologi fokus dinamis: tandha posisi visual, tandha garis pamindhahan lapangan gedhe, tandha lumahing 3D, ukiran relief, welding 3D, bahan aditif lan subtraktif, lsp. Dhukungan kanggo pangembangan khusus

Sistem Kontrol

Sistem kontrol sing dikembangake kanthi mandhiri Multiple resource interface. Robot Antarmuka, CCD, Moving Line, gawe marem aplikasi proses disiplin.

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • FEELTEK will be your important partner for 2D to 3D galvo system customization

    Jaminan Kualitas

    FEELTEK bakal dadi mitra penting kanggo kustomisasi sistem galvo 2D nganti 3D
  • Provide high-precision, high-speed, high-stability dynamic focusing system, patented optical path design

    Desain Optik

    Nyedhiyakake sistem fokus dinamis presisi presisi tinggi, kecepatan tinggi, stabilitas dhuwur, desain jalur optik paten
  • FEELTEK has accumulated a great number of 2D system and 2.5 D scanheads customization experiences as well.

    Pengalaman Taun

    FEELTEK wis nglumpukake pirang-pirang sistem 2D lan pengalaman kustomisasi scanhead 2.5 D uga.
  • An important partner of galvanometer laser processing equipment, attaches great importance to customized process solutions

    Kustomisasi Program

    Mitra penting peralatan pamrosesan laser galvanometer, penting banget kanggo solusi proses sing disesuaikan

APLIKASI

Enquiry kanggo pricelist

Wiwit didegake, pabrik kita wis ngembangake produk kelas pertama kanthi ngetrapake prinsip kualitas luwih dhisik. Produk kami wis entuk reputasi apik ing industri lan valuabletrusty ing antarane pelanggan anyar lan lawas ..

kirim saiki

paling anyar warta & blog

ndeleng liyane
  • Apa Yen Ora Mung 2D ...

    Saliyane scanner FEELTEK 2D, ngelingi penake lan keluwesan, kita uga nawakake sawetara opsi modul kanggo ...
    maca liyane
  • Label tandha FEELTEK ing ...

    Ana panjaluk sing tambah akeh babagan label label ing bagean mekanik, utamane ing industri otomotif, kayata hub, baterai motor, filter udara lsp.
    maca liyane
  • Merry Christmas lan Happy N ...

    Nalika taun 2021 bakal enggal, ayo padha-padha ngrumat, lan nyengkuyung kabutuhane saben wong kanggo kesehatan, nedha awan lan karaharjan sing apik. FEELTEK wis ...
    maca liyane