3D Печатење

FR15-F(F15), FR30-C(C30) се применува со контролата на системот за динамичен фокус, може да се примени во SLS, SLM.Како што се зголемува бројот на слоеви за обработка, динамичката оска координирано го прилагодува фокусот и го прилагодува местото во реално време.

За да се подобри поголемата ефикасност на обработката, FEELTEK го развива решението за повеќе скенирања, како и неговата соодветна платформа.

江苏至昕logo.pdf

Приказ на примерок

江苏至昕logo.pdf
江苏至昕logo.pdf
江苏至昕logo.pdf
江苏至昕logo.pdf