Најчесто поставувани прашања

Инсталација

faq-1

Ве молиме претплатете се на YouTube „FEELTEK TECHNOLOGY“ за повеќе видеа.

По продажбата

Глобална техничка поддршка

FEELTEK обезбедува корисничка техничка поддршка низ целиот свет.
Во соработка со системските интегратори, можеме да обезбедиме далечинска техничка поддршка за корисниците на системот,
упатства за апликација и разумни совети за одржување, како и видеа од случаи.

FQA

Системот за динамичко фокусирање е неактивен / неуреден / ненормален прстен при означување

1

Контролната картичка паѓа и застанува ненормално за време на обележувањето

2

Очигледна разлика помеѓу целната стандардна скала и теоретските димензии

3