3D динамички фокус систем

 • 3D динамички систем за фокусирање - FR30-F

  3D динамички систем за фокусирање - FR30-F

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 1064 nm

  Протокол XY2-100

  Верзија за означување на закривена површина и верзија за означување на големо поле за опции

  обработка на големи работни полиња со мала точка

   

   

 • 3D динамички систем за фокусирање - FR30-C

  3D динамички систем за фокусирање - FR30-C

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 10640 nm, 10200 nm, 9400 nm

  Протокол XY2-100

  работно поле: 300 * 300 mm до 1600 * 1600 mm

  обработка на големи работни полиња со мала точка

   

 • 3D динамички систем за фокусирање FR20-F

  3D динамички систем за фокусирање FR20-F

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 1064 nm

  Протокол XY2-100

  работно поле: 100 * 100 mm до 600 * 600 mm

  Обележување на големо поле, 3D означување, офорт на закривена површина, означување на PCB

   

 • 3D динамички систем за фокусирање - FR70-C

  3D динамички систем за фокусирање - FR70-C

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 10640 nm, 10200 nm, 9400 nm

  Протокол XY2-100

  обработка на големи работни полиња со мала точка

  висока индустриска апликација, супер перформанси

  максимум 2000*2000мм работно поле

  0,12@3508350mm@10640nm

  0,64@2000x2000mm@10640nm

  означување на супер голема површина

  ролна за ролна кожа означување

 • 3D динамички систем за фокусирање - FR40-F

  3D динамички систем за фокусирање - FR40-F

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 1064 nm

  Протокол XY2-100

  обработка на големи работни полиња со мала точка

  Во споредба со FR30-F, 30% подобар квалитет на фокусното место

 • 3D динамички систем за фокусирање - FR40-C

  3D динамички систем за фокусирање - FR40-C

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 10640nm.10200nm,9400nm

  Протокол XY2-100

  Верзија за означување на закривена површина и верзија за означување на големо поле за опции

  обработка на големи работни полиња со мала точка

  Еднаква на брзината на FR30-C, 30% подобар квалитет на фокусното место

  ласерско снимање, сечење со матрици

 • 3D динамички систем за фокусирање - FR20-U

  3D динамички систем за фокусирање - FR20-U

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 355 nm

  Протокол XY2-100

  работно поле: 100 * 100 mm до 600 * 600 mm

  Означување на големо поле, 3D означување, офорт на закривена површина, прецизно обележување

   

   

 • 3D динамички систем за фокусирање - FR20-G

  3D динамички систем за фокусирање - FR20-G

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 532 nm

  Протокол XY2-100

  работно поле: 100 * 100 mm до 600 * 600 mm

  Означување на големо поле, 3D означување, офорт на закривена површина, прецизно обележување

 • 3D динамички систем за фокусирање FR15-F

  3D динамички систем за фокусирање FR15-F

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 1064 nm

  Протокол XY2-100

  3D печатење, Производство на адитиви

   

 • 3D динамички систем за фокусирање 一FR10-U

  3D динамички систем за фокусирање 一FR10-U

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 355 nm

  Протокол XY2-100

  работно поле: 100 * 100 mm до 600 * 600 mm

  Обележување на големо поле, 3D означување, офорт на закривена површина, означување на PCB

   

   

 • 3D динамички систем за фокусирање - FR10-G

  3D динамички систем за фокусирање - FR10-G

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 532 nm

  Протокол XY2-100

  работно поле: 100 * 100 mm до 600 * 600 mm

  Обележување на големо поле, 3D означување, офорт на закривена површина

   

 • 3D динамички систем за фокусирање 一FR10-F

  3D динамички систем за фокусирање 一FR10-F

  Единици за отклонување со 3 оски

  бранова должина на поддршка: 1064 nm

  Протокол XY2-100

  работно поле: 100*100мм и 200*200мм

  ласерско обележување со влакна, 3D ласерско гравирање, ласерско офорт