За FEELTEK

За нас

FEELTEK посветува 3D динамичен систем за фокусирање повеќе од 10 години.

Ја ослободуваме технологијата во повеќе индустрии за 3D ласерска обработка, како што се 3D ласерско обележување, гравирање, ласерско заварување, дупчење, производство на адитиви, површинска обработка и други видови решенија за ласерска обработка.

FEELTEK е компанија со технички фокус.Во моментов, 85% од вработените во FEELTEK се окупирани во тимот за производство и технички развој, додека 15% се за административни позиции.

Ќе продолжиме да ја измислуваме технологијата на 3D динамичен систем за фокусирање и да придонесуваме во индустријата.

Нашата историја

企业发展历程

Организација

132654