2023 9月spanduk图更新

Pangeboran Kaca - Pabrik Cina, Pemasok, Pabrik

Pausahaan urang boga tujuan pikeun beroperasi satia, ngalayanan ka sakabéh konsumén urang, sarta digawé di téhnologi anyar jeung mesin anyar terus-terusan keur pangeboran Kaca,2.5d Scanhead , 2d Galvo Kepala , Printer 3d Top ,Kepala Galvanometer.Kami masihan prioritas kana kualitas sareng kapuasan pelanggan sareng pikeun ieu kami nuturkeun ukuran kontrol kualitas anu ketat.Kami ngagaduhan fasilitas uji in-house dimana produk kami diuji dina unggal aspék dina tahap pamrosesan anu béda.Milik kana téknologi pangénggalna, kami ngagampangkeun para nasabah kalayan fasilitas produksi anu disaluyukeun.Produk bakal nyayogikeun ka sakumna dunya, sapertos Éropa, Amérika, Australia, Comoros, AS, Wellington, Mexico.Urang nyandak unggal usaha pikeun ngadalikeun kualitas, pakét, labél jsb na QC kami bakal pariksa unggal jéntré salila ngahasilkeun sarta saméméh kiriman.Kami daék ngadegkeun hubungan bisnis anu panjang sareng anu milari produk kualitas luhur sareng jasa anu saé.Kami parantos nyetél jaringan penjualan anu lega di nagara Éropa, Amérika Kalér, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Asia Wétan.

Produk patali

2D SCANHEAD sérial

Top Jual Produk