Modul

  • Dynamic Module

    Modul Dinamis

    DFM10 minangka modul fokus dinamis kacepetan respon dhuwur sing diluncurake dening FEETEK, kalebu: modul fokus adynamic, perakitan optik, drive, Modul lan papan antarmuka XY2-100.
  • 3-Axis-1-Point Focus Module

    Modul Fokus 3-Axis-1-Point

    FUTURE SCAN nyedhiyakake lapangan tampilan sing luwih gedhe lan distorsi titik minimal kanthi perbandingan karo scanner 2D.
  • Welding Module

    Modul Las

    Piranti laser kanggo opsi: Coherent J2 / J3 searial, LUXINA SR10i / SR15i / SR20i / SR25i Synrad Ti60 / Ti80 / Ti100 lsp.
    Dhukungan karo sistem fokus dinamis C30 lan C40
  • Easy for integration with laser device and scan head

    Gampang kanggo integrasi karo piranti laser lan kepala pindai

    Piranti laser kanggo opsi: Coherent J2 / J3 searial, LUXINA SR10i / SR15i / SR20i / SR25i Synrad Ti60 / Ti80 / Ti100 lsp.
    Dhukungan karo sistem fokus dinamis C30 lan C40