Le Tala o le Dynamic Focusing System ma le Beijing Winter Olympics Torch

O e manatua pea le taimi ofoofogia na mū ai le ipu o le Olimipeka o le Taumalulu o Beijing 2022, na faailogaina ai le amataga o Taaloga?

 1703826073542

Pe na e mafaufau ea pe na faapefea ona faia?Sa ou manao e faasoa atu ia te oe se tala manaia e uiga i le mamanu kiona na togitogia i luga o le sulu.

 

I le amataga, o le polokalame na faʻaaogaina e le Komiti o le Olimipeka a le Atunuʻu na tumau i le faiga faʻailoga masani, lea e oʻo atu i le tasi le itula.Ina ia faʻapuupuu le taimi, o loʻo suʻeina se auala fou.Mulimuli ane, na faʻafesoʻotaʻi e le Komiti FEELTEK ma taumafai e faʻaoga le faiga faʻapitoa e taulaʻi ai mo le makaina.E ala i le faʻaauauina o suʻega ma fetuutuunaiga a le au tekonolosi FEELTEK, o le taimi o gaioiga na faʻamalieina mai le 8 minute i le amataga i le sili atu i le 5 minute, ma iu ai ina ausia manaʻoga o le poloketi ma maeʻa i le 3 ma le afa minute.

1703828740871

 

O a ni mea fou o lo'o i ai i le faagasologa atoa o le makaina?Tatou su'esu'e faatasi

 

O mana'oga o le poloketi e:

1. e tatau ona fa'amae'aina le fa'ailoga i le taamilosaga atoa e tasi i le mea, fa'atasi ai ma su'iga va'aia e tusa lava pe ua uma ona valiina.

2. o ata e mana'omia ina ia le fa'aseseina i le faagasologa atoa.

3. o le faagasologa atoa o le makaina e tatau ona mae'a i lalo ifo o le 4 minute.

 

I le faagasologa o le makaina, sa matou fetaiai ma ni faigata

1. Taulimaina ata:O faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu e le tagata faʻatau e le mafai ona ausia le manaʻoga manaʻomia i luga o le luga o le taamilosaga

2. Taulimaina o su'isu'i:I le tasi taamilosaga atoa, o le faatumauina o le sa'o i le amataga ma le faaiuga o taamilosaga taitasi sa faigata.

3. Fa'aletonu ata:Ona o le ese'esega i le 'ava moni ma le feliuliua'i, o ata e masani ona fa'aloaloa pe fa'aitiiti, fa'alavelave ai le mamanu fa'amoemoeina.

1703830461079

 

Sa matou fa'aaogaina le fofo lenei:

1. Polokalama – LenMark-3DS

2. Laser – 80W-mopa Fiber Laser

3. Fa'atonu Fa'atonu - FR20-F Pro

 

Na matou makaina ma le manuia ia moli, faʻafeiloaʻi uma manaʻoga ua faʻatulagaina e le vaega faʻapitoa.O le i'uga mulimuli o se fa'aaliga lelei ma le mata'ina o ata i luga o sulu.

 1703831862773

Faʻafeiloaʻi e talanoaina nisi faʻaoga laser ma matou.


Taimi meli: Tes-29-2023