Paparan sampel

d5300064803991cd0c8f2e3f2939afd1

Nyirian keramik

Ngaran sampel: nyirian keramik
Ukuran sampel: φ100 * 180mm
Ngadopsi sistem : F10
Fungsi aplikasi: prosés blackening
Industri lumaku : industri hiasan
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

855d741547b15832facd15da8abd7654

Aplikasi permukaan 3D

Ngaran conto: Aplikasi permukaan 3D
Ukuran sampel: 480 * 220mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: médan 3D permukaan ageung nyirian
Industri lumaku : Industri otomatis
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

070afec4d6d83c8a27d585b39a74035e

Nyirian kulit

Ngaran sampel: nyirian kulit
Ukuran sampel: 800 * 600mm
Ngadopsi sistem : C30
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri lumaku : tékstil
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

925e711c534d9385fad1aad9fd82cd99

Ngiuhan lampu

Ngaran conto: shade shade
Ukuran sampel: 280 * 280 * 68mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri lumaku : industri hiasan
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

f81d420d5fbfceab6e96bed3952d5ec7

Nyirian keramik

Ngaran sampel: nyirian keramik
Ukuran sampel: φ100 * 180mm
Ngadopsi sistem : F10
Fungsi aplikasi: prosés blackening
Industri lumaku : industri hiasan
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

d539e3af74659f92ab44d6e74c0f1c15

Aplikasi permukaan 3D

Ngaran conto: Aplikasi permukaan 3D
Ukuran sampel: 480 * 220mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: médan 3D permukaan ageung nyirian
Industri lumaku : Industri otomatis
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

9028534221fe7e50a5b447e87558363f

Nyirian kulit

Ngaran sampel: nyirian kulit
Ukuran sampel: 800 * 600mm
Ngadopsi sistem : C30
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri lumaku : tékstil
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

test

Ngiuhan lampu

Ngaran conto: shade shade
Ukuran sampel: 280 * 280 * 68mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri lumaku : industri hiasan
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

aa009ff372d7b427a837d2a4750470ea

nyirian mesin panel garis

Ngaran conto: nyeuseuh panel panel mesin nyirian
Ukuran sampel: 540 * 150mm
Ngadopsi sistem : U10
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri anu lumaku: industri alat listrik rumah tangga
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

5e320cbf58d0ec6f2416b18e7e5955e0

nyirian kaca

Ngaran conto: nyirian kaca
Ukuran sampel: φ80 * 120mm
Ngadopsi sistem : U10
Fungsi aplikasi: 360 ° puteran nyirian
Industri anu lumaku: industri konsumsi
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

f1857301e8a72508445f6e999d56917a

Perawatan permukaan keyboard laptop

Ngaran conto: Perawatan permukaan keyboard laptop
Ukuran sampel: 314 * 219mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri lumaku : 3C
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

7f9f1b182906591930dd2fb50d3d3e60

témbok batin pipir nyirian barkod

Nami conto: témbok jero barcode pipa sirkular nyirian
Ukuran sampel: φ40 * 50mm
Ngadopsi sistem : F10
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri lumaku : 3C
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

b7b49aa71f323179181cec5b669ff59b

nyirian skala cangkir plastik

Ngaran sampel: tandana skala cangkir plastik
Ukuran sampel: φ60 * 120mm
Ngadopsi sistem : C30
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri anu lumaku: industri konsumsi
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

90274cd126422639e59ac026e000c29f

kapang positif / négatip

Ngaran conto: kapang positif / négatif
Ukuran sampel: 30 * 30mm
Ngadopsi sistem : F10
Fungsi aplikasi: ukiran
Industri lumaku : industri kapang
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

44228b9f3f2347e57b2d8cf0438afea8

ukiran elang (tambaga)

Nami conto: ukiran elang (tambaga)
Ukuran sampel: 40 * 80mm
Ngadopsi sistem : F10
Fungsi aplikasi: ukiran
Industri lumaku : industri kapang
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

17822877971afeb6e506dcf89c154baa

ukiran kai

Ngaran conto: ukiran kai
Ukuran sampel: 60 * 60mm
Ngadopsi sistem : C30
Fungsi aplikasi: ukiran
Industri anu lumaku: ngolah kai
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

343e464763d4f980d517ededc76cd742

pola ukiran pola motong

Ngaran conto: motong pola ukiran sapatu
Ukuran sampel: 260 * 250mm
Ngadopsi sistem : C30
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri anu lumaku: ngolah kulit
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

a071aec50cd09dda38509aca9461d04a

lampu tahan panyiri / kapang négatip

Sampel nami : lampu tahan nyirian
Ukuran sampel: φ40 * 100mm
Ngadopsi sistem : U10
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri lumaku : 3C
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

2d336ac66a73a6a0447a9a94b4a23890

ukiran (tambaga)

Ngaran conto: ukiran (tambaga)
Ukuran sampel: φ30 * 30mm
Ngadopsi sistem : F10
Fungsi aplikasi: enraving
Industri lumaku : industri kapang
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

f0800b2d7f85a5a5dbd068117f3bca93

panyiri skala pipa

Ngaran conto: skala skala pipa
Ukuran sampel: φ15 * 600
Ngadopsi sistem : F30
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri anu lumaku: pamrosésan méél
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

7d2b180bdaf9b65f954454d8ea2cc0d8

ukiran

Ngaran conto: ukiran
Ukuran sampel: 60 * 60mm
Ngadopsi sistem : F10
Fungsi aplikasi: enraving
Industri lumaku : industri kapang
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

72bbc8acddfaf42ebf21a46bdae57a5c

panutup kecap panutup palastik

Ngaran conto: palastik nyirian kecap panutup
Ukuran sampel: 180 * 180mm
Ngadopsi sistem : U10
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri lumaku : 3C
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

1b257b5bcf4c1dccd319b12fa3620428

ukiran kapang bahan khusus (SIC)

Ngaran sampel: ukiran kapang bahan khusus (SIC)
Ukuran sampel: 120 * 120mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: ukiran
Industri lumaku : industri kapang
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

0be593e23b3c231e0b70a5f90f568aae

keramik disc nyirian

Ngaran sampel: nyirian keramik cakram
Ukuran sampel: 200 * 200mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: prosés blackening keramik
Industri lumaku : industri hiasan
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

2a947b2eddf01ed7297cbdaa1f62b5b7

ukiran kapang

Ngaran conto: ukiran kapang
Ukuran sampel: 60 * 60mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: ukiran
Industri lumaku : industri kapang
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

804da0b49a482c18500a9093381cc489

nyirian cangkang kaméra

Nami conto: cangkang cangkang kaméra
Ukuran sampel: 100 * 100 * 80mm
Ngadopsi sistem : U10
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri lumaku : 3C
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

d579dc528816ed7936ebdb46813d8a87

motong kertas

Ngaran sampel: motong kertas
Ukuran sampel: 280 * 300mm
Ngadopsi sistem : C30
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri anu lumaku: industri kertas
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

79eb3102b3e80f99797d64c8664827fe

nyirian vas

Ngaran conto: nyirian vas
Ukuran sampelna: φ100 * 400
Ngadopsi sistem : C30
Fungsi aplikasi: 360 ° puteran nyirian
Industri lumaku : industri hiasan
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

238a8cebca956cf0993da5e2b041d6ac

nyirian bola logam

Ngaran conto: nyirian bola logam
Ukuran sampel: φ100mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: Nyirian permukaan
Industri anu lumaku: ngolah logam
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

af45f990ded982fdb99f7ddb10bfeba8

inpormasi pipa knalpot otomatis

Ngaran sampel: nyirian informasi pipa knalpot otomatis
Ukuran sampel: φ100 * 50mm
Ngadopsi sistem : F20
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri anu lumaku :: Industri otomatis
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

61ef101c8cdaba0f8c5cb4d350ca29bb

nyirian permukaan beurit

Ngaran sampel: nyirian permukaan beurit
Ukuran sampel: 120 * 60 * 30mm
Ngadopsi sistem : U10
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri lumaku : 3C
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

d03775dac0af48da761b6253af6618e9

kapang

Ngaran conto : kapang
Ukuran sampel: 60 * 40 * 5mm
Ngadopsi sistem : F10
Fungsi aplikasi: ukiran
Industri lumaku : industri kapang
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

22cbcaf23a6641e4357e532e6535397f

ITO étasan

Ngaran conto: ITO etsa
Ukuran sampel: 150 * 150mm
Ngadopsi sistem : SH15-F-PII
Fungsi aplikasi: Nyirian presisi tinggi
Industri anu lumaku: industri 3C

a3dfebae14531a670c0435e4b2519a06

Lampu mobil 3D permukaan Nyirian

Ngaran conto: Lampu mobil
Ukuran sampel: 480 * 220mm
Ngadopsi sistem : F20Pro
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri lumaku : Industri otomatis

0db45b6ef26796f8d840b53456e65820

Permukaan bemper otomotif Nyirian

Ngaran conto: Bemper otomatis
Ukuran sampel: 1200 * 250mm
Ngadopsi sistem : F203Pro
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri lumaku : Industri otomatis

e7a10149d836e15f62154a42dc5eceb4

motong kaca surya pv

Ngaran conto: kaca pv surya
Ukuran sampel: 150 * 150mm
Ngadopsi sistem : E15-G-PII
Fungsi aplikasi: Nyirian presisi tinggi
Industri lumaku : industri Photovoltaic
teu ditangtoskeun : teu ditangtoskeun

176785d3218a20908cb05c986161cfb6

Panandaan panel surya

Ngaran conto: Panel surya
Ukuran sampel: 150 * 150mm
Ngadopsi sistem : E15-G-PII
Fungsi aplikasi: Nyirian presisi tinggi
Industri anu berlaku: panel surya

fbb7099b3db59168d332105d971df500

LGP nyirian

Ngaran conto: Pelat pituduh cahaya
Ukuran sampel: 1200 * 1200mm
Ngadopsi sistem : F30Pro
Fungsi aplikasi: nyirian lapangan ageung
Industri lumaku : kotak Lampu
teu ditangtoskeun : tanda jalan

be7abfb3143662d617e66dff872b3e16

Nyirian panutup batré mobil

Ngaran conto: Panutup batré mobil
Ukuran sampel: 600 × 600mm
Ngadopsi sistem : F203Pro
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri lumaku : Industri otomatis

7078dcef78e503bc422e26854d3c8b85

Label Mobil NISSAN

Nami conto : NISSAN Label
Ukuran sampel: 200X200mm
Ngadopsi sistem : F203Pro
Fungsi aplikasi: 3D permukaan panyirian
Industri lumaku : Industri otomatis

a110a4e899100e3af779a1e51aa8578a

Lampu buntut mobil bagian permukaan 3D Nyirian

Ngaran sampel: Lampu buntut mobil
Ukuran sampel: 1000X100mm
Ngadopsi sistem : F30pro
Fungsi aplikasi: médan 3D permukaan ageung nyirian
Industri lumaku : Industri otomatis