FEELTEK o le Kamupani Muamua i le lalolagi lautele o loʻo tuʻufaʻatasia le taimi moni o le vevela o le mataʻituina o faʻamaumauga i totonu o le tulaga lelei.

Faatasi ai ma le loloto o le aʻafiaga o le laser scan head processing technology i le alamanuia maualuga, o le faʻateleina o tagata faʻapipiʻi e amata ona gauai atu i le tulaga o le faʻaogaina o le gaioiga e mafua mai i suiga o le vevela.

O mea sese e tupu i le suiga o le vevela, matou te taʻua o le vevela.

O nisi au gaosi oloa mata'utia maualuga e amata ona ave le vevela e avea o se tulaga lelei ma aofia ai i totonu o le faiga o le lelei o le gaosiga, ma fa'amautinoa ai le fa'amoemoe o le fa'afefe o le vevela.

I le taimi nei, o matou faʻamatalaga masani o le vevela e faʻatatau i: a maeʻa le 30 minute 'vevela, o le mea sese e suia le tau i totonu ole 4 itula.

E masani lava, o le maualuga o le vevela o lo'o tu'uina mai e le au gaosi oloa e sau mai le: muamua fua pe a uma le 30 minute o le fa'avevela o le ulu, toe fua pe a uma le 2 itula faigaluega.

I le fa'atusatusaina o tulaga fa'aletonu tulaga o fua e lua, ma o'o mai i fafo le fe'avea'i vevela.

Ae ui i lea, e ala i le tele o faʻatusatusaga o faʻamatalaga, matou te iloa ai: faʻatasi ai ma le faʻateleina o le taimi faigaluega o le ulu suʻesuʻe, o le tulaga faʻafefe o mea sese e mafua mai i le vevela e leʻo faʻateleina le faʻatuputeleina pe faʻaitiitia ae o loʻo i ai se faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O se taunuuga, o le auala masani o le fuaina o le vevela e le mafai ona tu atoatoa mo lona faatinoga moni.

E fa'aogaina e le FEELTEK masini PSD sa'o maualuga e ala i se fa'avae PSD e fua ai le vevela, fa'aauau pea ona su'e ma aoina fa'amaumauga o le ogatotonu ma tulimanu e fa mo le silia ma le 2 itula.

E otometi lava ona siaki e le tulaga faʻamatalaga moni i le taimi o le taʻaloga, ma faʻatatauina le suiga moni o le vevela i le taimi o le faʻaogaina o ulu taʻitasi.

O le FEELTEK o le kamupani muamua lea i le lalolagi lautele o loʻo tuʻufaʻatasia le mataʻituina o faʻamaumauga o le vevela ile taimi moni i totonu ole faiga lelei.Matou te faʻamautinoa e 100% uma suʻesuʻega ulu na pasia le suʻesuʻega moni o le vevela.

E mafai e tagata fa'atau ona filifili le ulu su'esu'e sili ona talafeagai e tusa ai ma talosaga talosaga eseese.

推文


Taimi meli: Oke-31-2021