produk

Scanner 3D-Green-G10

Katrangan singkat:

Protokol XY2-100 standar.

Dhukungan dawa gelombang: 532nm.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik produk

 

Katrangan

- Protokol XY2-100 standar.

- Dhukungan dawa gelombang: 532nm.

- Cangkang CNC, nyegah debu, struktur kompak, gampang digabungake.

- Desain modul fokus dinamis sumbu nyopir dobel Z, frekuensi nanggepi≥100HZ @ ± 10 °, gampang dipikolehi Z deep150mm @ 300mmx300mm, ditrapake ing platform, pamrosesan kacepetan dhuwur ing permukaan 3D.

- Bisa digunakake ing macem-macem garis pamindhahan, posisi visual, ukiran jero, tandha langkah lan aplikasi lini produksi liyane.

- Versi P2 nggunakake teknologi nyopir modulasi jembar pulsa digital, duwe kacepetan respons sing luwih dhuwur lan drift suhu sing luwih murah.

 

Lamaran

    Tandha lapangan gedhe, Ukiran, Skrip, Tekstur, Perawatan Lumahing, Tandha 3D, Tandha PCB

 

Versi

    Pro, P2

1576475123242133

Spesifikasi umum

Pasokan Daya

InputVoltage (VAC)

170 ~ 264

OutputVoltage (VDC)

± 15

Saiki (A)

5A (2sets)

Kertu Kontrol

Antarmuka Output

XY2-100 Protokol

Antarmuka Input

Antarmuka Komunikasi Data

Jinis Laser

Ijo

Syarat lingkungan

Suhu lingkungan (°)

25 ± 10

Storagetemperatur (°)

-10 ~ ± 60

Asor

≤75% non kondensasi

Spesifikasi Galvanometer

Versi

Pro

P2

Angle Scan (°)

± 10

Kemampuan e urad)

8

5

Maks. Gain Drift (ppm / K)

100

50

Maks. Drift Offset (urad / K)

30

15

Drift jangka panjang luwih saka 8h (mrad)

≤0.5

≤0.1

Maks. Kacepetan proses (karakter / s)

600 @ 100 × 100

Kesalahan Lacak (ms)

≤0.18

Digunakake diajukake & Diameter Titik

Lapangan Kerja (mm)

125 × 125 × 40

200 × 200 × 120

300 × 300 × 150

Dawa fokus (mm)

144

234

354

Min. Diameter Titik @ 1 / e () mm)

0,015

0,023

0,031

 

Lapangan Kerja (mm)

400 × 400 × 150

500 × 500 × 150

600 × 600 × 150

Dawa fokus (mm)

474

594

714

Min. Diameter Titik @ 1 / e () mm)

0,040

0,0496

0,059

1576475123555287


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita