produk

Scanner 3D-CO2-C430

Katrangan singkat:

Protokol XY2-100 standar, antarmuka mbukak, kompatibel karo kertu kontrol populer ing pasar.

Dhukungan dawa gelombang: 10640nm10200nm9400nm.


Detail Produk

Tag Produk

Karakteristik produk

 

Katrangan

- Protokol XY2-100 standar, antarmuka mbukak, kompatibel karo kertu kontrol populer ing pasar.

- Dhukungan dawa gelombang: 10640nm10200nm9400nm.

- Dirancang adhedhasar karakteristik sinar output laser populer ing pasar, maksimalake panggunaan lensa optik.

- Komponen optik II-IV, mundhut cahya cilik kanthi titik tipis.0.12mm @ 150 × 150mm @ 10640nm.

- Desain modul fokus dinamis sumbu nyopir dobel Z, frekuensi nanggepi≥100HZ @ ± 10 °.

- Ditrapake kanggo macem-macem kesempatan instalasi horisontal, vertikal lan condhong.

- Bisa digunakake ing macem-macem garis pamindhahan, posisi visual, ukiran jero, tandha langkah lan aplikasi lini produksi liyane nganggo piranti lunak LenMark lan WinMark.

- Dhukungan kustomisasi komponen daya dhuwur, maks. daya nganti 3KW, utamane ditrapake kanggo desain mekanik lempitan.

- Versi listrik opsional, bisa nindakake format kerja switching listrik lan dawa fokus liwat kontrol piranti lunak.

 

Lamaran

Tandha lapangan gedhe, Motong, Manufaktur Aditif, Scribing, Motong Film

 

Versi

Pro, P2

1576473546711610

Spesifikasi umum

Pasokan Daya

InputVoltage (VAC)

170 ~ 264

OutputVoltage (VDC)

+24

Saiki (A)

4A (3set)

Kebutuhan Lingkungan

Suhu lingkungan (°)

25 + 10

Storagetemperatur (°)

-10 ~ + 60

Asor

≤75% non kondensasi

Spesifikasi galvanometer

Versi

Pro

P2

Angle Scan (°)

± 11,5

Kapabilitas e μrad)

8

5

Maks. Gain Drift (ppm / K)

100

50

Maks. Drift Offset (μrad /)

30

15

Drift jangka panjang luwih saka 24 jam (mrad)

<0,5

≤0.1

Maks. Kacepetan proses (karakter / s)

260 mode mode kualitas @ 150 × 150 lapangan kerja)

Kesalahan Lacak (ms)

≤0,65

Spesifikasi optik

Ukuran aperture (mm)

40mm

Inputbeamdiameter (mm)

7.5mm / 9mm / 12.5mm

Digunakake diajukake & Diameter Titik

Lapangan Kerja (mm)

150 × 150

250 × 250

350 × 350

450 × 450

500 × 500

Dawa fokus (mm)

191

291

391

491

541

TheMin.SpotDiameter@1/e2 (mm)

0,12

0,165

0,215

0,256

0,275

Lapangan Kerja (mm)

600 × 600

800 × 800

1000 × 1000

1200 × 1200

Dawa fokus (mm)

651

951

1191

1431

TheMin.SpotDiameter@1/e2 (mm)

0,32

0,443

0,551

0,645

1576473546119916


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita